Hinnasto

Aqua Trion hinnasto uintitkaudelle 2017-2018. Tutustu myös laskutustietoihin sivun alareunassa. Uinti- ja laskutuskäytäntömme sopivat hyvin myös vuorotyössä käyville. Soita Ristolle p. 0405100051 ja kysy lisää. Huomioithan, että Foiben parkkipaikoilla käytetään pysäköintikiekkoa.

Vantaa

Aqua Trion syyskausi päättyy sunnuntaina 17.12.2017.
Kevätkausi alkaa maanantaina 8.1.2018 ja päättyy sunnuntaina 17.6.2018.

Vauva- ja perheuinti

  • Vauvauinnin yksikköhinta on 20,50 €/uinti.

Vauvauinnin hinta sisältää kaksi aikuista ja yhden lapsen. Sisarkorotus samassa uintiryhmässä uivalta on 5 €/sisar/uinti. 
Laskutus tapahtuu kuukausittain ja myös poissaolot laskutetaan.

Lasten uimakoulut

  • Uimakoulun yksikköhinta on 20,50 €/uinti. Hinta sisältää huoltajan ja yhden lapsen. Sisarkorotus samassa uintiryhmässä uivalta on 5 €/sisar/uinti. Laskutus tapahtuu kuukausittain ja myös poissaolot laskutetaan

Aikuisten uinnit

  • Aikuisten yksityisopetuksen hinta on 75€/allastunti. Tiedustelut Risto/0405100051/risto.nissila@aquatrio.fi

Poissaolojen korvauskäytäntö
Perheellä on oikeus käydä korvaamassa poissaolonsa poissaolokuukauden ja sitä seuraavan täyden kuukauden aikana. 

Perheuimarit (1-6v.) käyvät korvaamassa poissaolonsa Foiben perheuimareiden korvausuintiryhmissä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30 sekä lauantaisin klo 11.30. 

Vauvauimarit (3,5kk-1v.) voivat korvata poissaolonsa muissa saman ikäisille tarkoitetuissa vauvauintiryhmissä. Korvausuinnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Korvauskäynti merkitään Foiben aulassa olevaan käyntikertalistaan. Korvausuinti merkitään oman uintiryhmän kohdalle. 

Laskutus ja uinnin lopettaminen

Laskutus alkaa ensimmäisestä ilmoittautumisen yhteydessä sovitusta uintikerrasta. Laskun eräpäivä on yleensä kuukauden puolessa välissä. Laskutus tapahtuu e-laskulla, sähköpostilla tai paperilaskulla. Paperilaskusta veloitamme 3€/lasku.

Uinnin lopettamisesta ilmoitetaan Risto Nissilälle (info@aquatrio.fi).

Mikäli lopetusilmoitus on annettu kuukauden viimeiseen päivään mennessä, seuraavaa kuukautta ei laskuteta. Jos lopetusilmoitus annetaan kuukauden ensimmäinen päivä tai sen jälkeen, niin kuluva kuukausi laskutetaan. Altaalla annetut suulliset lopetusilmoitukset eivät ole virallisia, eivätkä päteviä.

Kohonneiden luottotappioiden ja viivästyneiden maksusaatavien seurauksena tehostamme laskujen seurantaa. Varsinaisen laskun jälkeen lähetämme yhden muistutuksen. Tämän jälkeen asiakas saa ilmoituksen saatavien siirtämisestä perintätoimiston hoidettavaksi. Samalla luonnollisesti päättyy uintioikeus Aqua Trion uinneissa, kunnes saatavat ovat suoritettu. Maksumuistutusmaksu on 5 €.

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Laskutehtävällä varmistetaan, että kyseessä ei ole roskaposti.

Ohjeet ilmoittautumiseen

  1. Lue Aqua Trion ilmoittautumisohjeet
  2. Soita tarvittaessa Ristolle 040 510 0051

Lopettaminen

Risto Nissilä

info@aquatrio.fi