Ilmoittautumisohjeet

1. Aqua Trion uintiryhmiin voi ilmoittautua koska tahansa lapsen syntymän jälkeen.

2. Aloituspäivämäärän saat määritellä sinulle sopivaksi, joko kuukauden alusta, puolesta välistä tai loppukuusta. Laskutus lähtee liikkeelle sovitusta aloituspäivämäärästä. Mikäli aloituspäivämäärä muuttuu, niin ilmoita siitä Ristolle (info@aquatrio.fi).

3. Katso vapaat uintipaikat uintiryhmistä

4. Mikäli haluamasi uintiryhmä on täynnä, niin ilmoittaudu jonoon sopivaan uintiryhmään ilmoittautumiskaavakkeen avulla. Ryhmä-laatikkoon kirjoita sana ”jonoon”.

5. Täytä ilmoittautumiskaavake täältä

6. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta parin arkipäivän sisällä.

7. Foiben altaassa uintiveden lämpötila on +32 astetta, joten huolehdithan että lapsesi on tottunut kotikylvetyksessä n. +33 asteen vesilämpötilaan.

8. Aqua Trion toiminnassa ei tarvita uintivaippoja. Tavalliset ”napakat” eli sopivan kokoiset uikkarit riittävät. Aqua Trion verkkokaupasta löydät 70 cm:n ja 80 cm:n kokoiset uikkarit monissa väreissä.

9. Laskutamme uinnit kuukausittain ja myös poissaolot laskutetaan. Vauva ja perheuinnin sekä perheuimakoulun yksikköhinta on 23,10€/uinti (sis alv 24%). Hinta sisältää kaksi aikuista ja yhden lapsen. Sisarkorotus samassa uintiryhmässä on 5,60 €/sisar/uinti (sis. al 24%). 

10. Korvausuinneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Poissaolot voidaan korvata poissaolokuukauden ja sitä seuraavan täyden kuukauden aikana. Vauvauimarit (3,5kk - 1v) käyvät korvaamassa poissaolonsa muissa saman ikäisille tarkoitetuissa vauvauintiryhmissä. Perheuimarit (1v-6v) käyvät korvaamassa omat poissaolonsa Foiben perheuimareiden korvausuintiryhmissä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30 sekä lauantaisin klo 11.30. Korvausuinti merkitään Foiben toimiston edessä olevaan käyntikertalistaan. Korvausuinti merkitään oman nimen kohdalle omaan uintiryhmään.

11. Laskutus alkaa ensimmäisestä ilmoittautumisen yhteydessä sovitusta uintikerrasta. Laskun eräpäivämäärä on kuukauden puolessa välissä. Laskutus tapahtuu verkkolaskuna, sähköpostilla tai paperilaskulla. Peperilaskusta veloitamme 3€/lasku.

12. Uinnin lopettamisesta ilmoitetaan Ristolle (info@aquatrio.fi). Laskutus päättyy ilmoituskuukauden loppuun. Mikäli lopetusilmoitus annetaan kuukauden ensimmäinen päivä tai sen jälkeen, niin koko kuluva kuukausi laskutetaan. Altaalla annetut suulliset lopetusilmoitukset eivät ole päteviä.

13. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin soita Risto Nissilälle numeroon 0405100051.

Katso vapaat uintipaikat

Ilmoittaudu mukaan!

Katso vapaat uintipaikat ja ilmoittaudu!