Lomakkeet

Täytä ilmoittautumiskaavake oheisella lomakkeella. 

Ilmoittautumiskaavake

Täytäthän huolella kaikki kentätsähköpostilaskutus
kirjelaskutus (tähän lisätään 3€ käsittelymaksu)

Laskutustapaa voi muuttaa ilmoittamalla siitä Ristolle (info@aquatrio.fii tai SMS 0405100051)


Aqua Trion järjestämässä toiminnassa otetaan myös valokuvia ja videoleikkeitä. Näitä kuvia saatetaan käyttää Aqua Trion/SUH:n (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton) nettisivuilla sekä erilaisissa materiaaleissa. Valokuvaamisesta ilmoitetaan aina etukäteen ja valokuvan käytölle pyydetään vielä kuvaustilanteessa suullinen lupa.

Kyllä
Ei

Lähettämällä kaavakkeen asiakas hyväksyy Aqua Trio Oy:n korvaus- ja lopetuskäytännöt, sekä sitoutuu noudattamaan Aqua Trio Oy:n ohjeita ja neuvoja. Tominta ja olosuhteet ovat Aqua Trio vastuulla.

Laskutehtävällä varmistetaan, että kyseessä ei ole roskaposti.

Sopimusehdot

Aqua Trion järjestämässä toiminnassa ohjaajat ottavat ajoittain valokuvia ja videoleikkeitä. Näitä kuvia saatetaan käyttää Aqua Trion/SUH (Suomen Uima ja Hengenpelastusliitto) toiminnan edistämiseen. Näitä käyttötarkoituksia saattavat olla esim. web-sivustolla julkaisu tai SUH-opintomateriaali. Valokuvaamisesta ilmoitetaan aina, ja ohjaajat pyytävät luvan kuvien ottamiseen tai käyttamiseen suullisesti vielä kuvaustilanteessa.

Vauvauinnin korvausryhmät ja korvauskäytäntö ovat ilmoitettu www.aquatrio.fi-sivuillamme. Perheuimarit korvaavat poissaolojaan vain niille varattuina ajankohtina. Perheuinnin korvausajankohdat, sekä käytännöt selviävät www.aquatrio.fi sivuiltamme.

Vauva- ja perheuinnin poissaolon voi korvata saman (poissaolon tapahtumiskuukausi) ja sitä seuraavan kuukauden aikana.

Lopetusilmoitukset annetaan Risto Nissilälle (info@aquatrio.fi) viimeistään kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Sen jälkeen saapuneet ilmoitukset tarkoittavat sitä, että kuluva uintikuukausi laskutetaan normaalisti. Tarkemmat ohjeet ovat nähtävillä www.aquatrio.fi -sivuillamme.

Asiakas hyväksyy Aqua Trio OY:n lopetus- ja korvauskaytännöt, sekä sitoutuu noudattamaan Aqua Trion ohjeita ja neuvoja. Toiminta ja olosuhteet ovat Aqua Trion vastuulla. Vanhemmat vastaavat oman lapsensa turvallisuudesta, noudattamalla ohjaajien antamia ohjeita uintituokion aikana. 

Tarkistamme tarvittaessa uusien asiakkaiden luottotiedot.

Ohjeet ilmoittautumiseen

  1. Ota yhteys Ristoon
    - Keskustellaan teille sopivista vaihtoehdoista
  2. Täytä ilmoittautumiskaavake täältä
  3. Tervetuloa nauttimaan iloisista hetkistä!

Ilmoittautuminen puhelimitse

Risto Nissilä

040 510 0051

 

Lopettaminen

Risto Nissilä
info@aquatrio.fi