Hinnasto

Aqua Trion hinnasto kevätkaudelle 2019. Tutustu myös laskutustietoihin sivun alareunassa. Uinti- ja laskutuskäytäntömme sopivat hyvin myös vuorotyössä käyville. Soita Ristolle p. 0405100051 ja kysy lisää. Huomioithan, että Foiben parkkipaikoilla käytetään pysäköintikiekkoa.

Vauva- ja perheuinti

  • Vauvauinnin yksikköhinta on 23,10€/uinti (sis alv 10%).

Vauvauinnin hinta sisältää kaksi aikuista ja yhden lapsen. Sisarkorotus samassa uintiryhmässä uivalta on  5,60 €/sisar/uinti (sis alv 10%). 
Laskutus tapahtuu kuukausittain ja myös poissaolot laskutetaan. Huomioi korvausmahdollisuus.

Lasten uimakoulut

  • Uimakoulun yksikköhinta on 23,10 €/uinti (sis alv 10%). Sisarkorotus samassa uintiryhmässä uivalta on 5,60 €/sisar/uinti (sis alv 10%). Laskutus tapahtuu kuukausittain ja myös poissaolot laskutetaan. Poissaolot voi korvata osallistumalla muihin uimakouluryhmiin tai perheuinnin korvausryhmiin maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30 ja lauantaisin klo 11.30.

Aikuisten uinnit

  • Aikuisten yksityisopetuksen hinta on 75€/allastunti. Tiedustelut Risto/0405100051/risto.nissila@aquatrio.fi

Poissaolojen korvauskäytäntö

Perheellä on oikeus käydä korvaamassa poissaolonsa poissaolokuukauden ja sitä seuraavan täyden kuukauden aikana. 

  • Perheuimarit (1-6v.) käyvät korvaamassa poissaolonsa Foiben perheuimareiden korvausuintiryhmissä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.30 sekä lauantaisin klo 11.30. 
  • Vauvauimarit (3,5kk-1v.) voivat korvata poissaolonsa muissa saman ikäisille tarkoitetuissa vauvauintiryhmissä. Korvausuinnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Korvauskäynti merkitään Foiben aulassa olevaan käyntikertalistaan. Korvausuinti merkitään oman uintiryhmän kohdalle. 

Laskutus ja uinnin lopettaminen

Laskutus alkaa ensimmäisestä ilmoittautumisen yhteydessä sovitusta uintikerrasta. Laskun eräpäivä on yleensä kuukauden puolessa välissä. Laskutus tapahtuu e-laskulla, sähköpostilla tai paperilaskulla. Paperilaskusta veloitamme 3€/lasku.

Uinnin lopettamisesta ilmoitetaan Risto Nissilälle (info@aquatrio.fi).

Mikäli lopetusilmoitus on annettu kuukauden viimeiseen päivään mennessä, seuraavaa kuukautta ei laskuteta. Jos lopetusilmoitus annetaan kuukauden ensimmäinen päivä tai sen jälkeen, niin kuluva kuukausi laskutetaan. Altaalla annetut suulliset lopetusilmoitukset eivät ole virallisia, eivätkä päteviä.

Laskutus ja sen seuranta hoidetaan yhteistyössä Visma PPG Oy:n kanssa.

Katso vapaat uintipaikat ja ilmoittaudu!