Tuotteet

Kauttamme saa laadukkaita ja toimivia apuvälineitä uinninopetukseen, kilpailukykyisin hinnoin!
Lisätietoja tuotteista voit kysyä omalta uinninohjaajaltasi, neuvomme mielellämme!

Kaikkia tuotteita voi tilata numerosta 040 5100 051 / Risto Nissilä, sähköpostilla osoitteesta info@aquatrio.fi tai verkkokaupastammeLiukumäki

Uinninopetukseen suunniteltu ja valmistettu kotimainen liukumäki on mukava piriste altaaseen. Liukumäen pituus on 200 cm ja leveys 100 cm. Painoa liukumäellä on 23 kg. Liukumäen kiinnitys altaaseen tapahtuu yläosassa olevien kiinnitysreikien avulla. Kelluttava patja on integroitu liukumäen sisälle jo valmistusvaiheessa, joten se ei vaadi erillistä kelluttavaa patjaa ollakseen pintatasossa veden pinnalla. Liukumäen reunat on profiloitu siten, että vesi valuu liukualueelle. Pintakäsittelynä on kestävä GelCoat.

Liukumäen toimitusaika on 3-5 vkoa.

Liukumäen hinta on 885 € / kpl (sis. alv 24%) / 713,70 € / kpl (alv 0%) + rahtikulut toteutuneiden kulujen mukaan.Uintipatjat

Kotimaiset patjat on valmistettu polyeteenistä ja ne ovat helposti muunneltavissa ja yhdisteltävissä patjojen reunoilla olevien reikien avulla.

  • avantopatja aukolla 95 cm x 95 cm, paksuus 5 cm, punainen, hinta 120 € / kpl (sis alv 24%) / 96,77 € / kpl (alv 0%)
  • patja ilman aukkoa 95 cm x 95 cm, paksuus 5 cm, punainen, hinta 122 € / kpl (sis alv 24%) / 98,38 € / kpl (alv 0%)
  • sininen reikäpatja 200 cm x 95 cm, paksuus 3 cm, sininen, hinta 225 € / kpl (sis alv 24%) / 185 € (alv 0%)

Hintoihin lisätään rahtikulut toteutuneiden kulujen mukaan. Patjojen toimitusaika on 3-5 vkoa.Arena 'Learn to swim suit'

  • 2-3 v: 15-18 kg, 92-98 cm (väri turkoosi, hinta 38,40 € + postituskulut)
  • 3-4 v: 18-22 kg, 98-104 cm (väri sininen, hinta 38,40 € + postituskulut)

Pukuja voi kokeilla Aqua Trion uintipaikoissa oman uintiryhmänne yhteydessä. Altaalta löytyy kokeiltavaksi kaikkia kokoja. Ohjaajamme opastavat tarvittaessa puvun käytössä.

Puku on tarkoitettu apuvälineeksi uinnin oppimisessa, se ei siis ole pelastusväline. Uimakelluntapuku mahdollistaa oikeat uintiliikkeet ja se nostaa lapsen vartalon lähelle oikeaa uintiasentoa. Mitä enemmän lapsi liikkuu, niin sitä paremmin puku toimii. Tarkoituksena on aloittaa tutustuminen puvun ominaisuuksiin 'täysinäisillä kellukkeilla' ja taidon kasvaessa vähennetään ilmaa aluksi rintapuolelta ja viimeiseksi selkäpuolelta.

Ensimmäiset uintikerrat puvun kanssa on syytä ottaa rauhallisesti ja maltillisesti. On tärkeätä antaa lapsen tottua pukuun ja vasta sen jälkeen ryhtyä kokeilemaan sen kelluttavia ja kantavia ominaisuuksia. Maltti on valttia tässäkin asiassa ja hiljaa hyvä tulee!Neopreenitossut

Pehmeät ja mukavantuntuiset tossut, joissa pohjassa neopreeninystyrät. Saatavilla kahta kokoa 21-24 sekä 25-28. Hinta 9 €/pari.


 

Swimcoach-uimalasit

Nämä lasit on suunniteltu erityisesti lapsille (1-10 v.).  Lasit pysyvät hyvin päässä tuplahihnan avulla. Tiivistekumi on tarpeeksi iso ja leveä, joten ne suojaavat hyvin silmiä. Laseja voi kokeilla Aqua Trion uintipaikoissa. Niitä on saatavina sinisinä (sinertävä lasi), punaisina (savulasi), harmaina (kirkas lasi) sekä sinikeltaisina (kirkas lasi) ja mustaoranssisina (kellertävä lasi).

Lasit toimitetaan mukavassa ja kätevässä säilytyspussissa. Hinta vain 9,10€!

Täyskumiräpylät

Erityisesti vauva- ja perheuinti-ikäisille tarkoitetut räpylät ovat valmistettu pehmeästä ja mukavasta kumista, joka ei kiristä ja hierrä pienen uimarin jalkoja.

Räpylöiden avulla tehostetaan jalkapotkuja ja vahvistetaan jalkojen lihaksia. Potkujen vahvistuessa myös uintiasento nousee lähelle pintaa.

Saatavilla on seuraavia kokoja:
22-24, 24-26 sekä 26-29 hintaan 30,30 €/pari + postituskulut

Isommat räpylät, koko 30-33, ovat valmistettu kovemmasta ja raskaammasta materiaalista, niiden hinta on 35,35 €/pari + postituskulut.

Katso vapaat uintipaikat ja ilmoittaudu!